Despre


COSMETICĂ

Oferim servicii complete de Cosmetică, personal experimentat și calificat. Măști faciale, masaje faciale + decolteu, tratamente cosmetice complete – extracții puncte negre/de grăsime, epilare, pensat, vopsit sprâncene, aplicat gene, extensii de gene fir cu fir, machiaj de zi sau de seară, sunt serviciile oferite de către departamentul de cosmetică. Folosim produse cosmetice profesionale  BIOLINE recunoscute pentru calitate și eficiență. Folosim de asemenea și produse GEROVITAL– FARMEC, NYX, MAC, Sleek, INGLOT , Dr. Kadir, Melkior, Atelier Paris, MAKE UP FOR EVER, L’Oreal, Himalaya, Bruno Vassari, Dibi Milano, dermato-cosmetice Juliette Armand .

Personal Cosmetică : Ana & Gabriela

Experiență 8 ani & 10 ani !

COAFURĂ

Oferim o gamă largă de servicii de coafură cu produse recunoscute, MATRIX, Artego, Selective, CRAZY COLOR, Paul Mitchell, ALFAPARF , ALTEREGO. Atât vopselele cât și produsele de îngrijire ale părului sunt profesionale și cu efect imediat, așa că vă așteptăm să le testați pe părul dumneavoastră. Personalul nostru calificat cu experiență de 10 ani execută orice tip de coafură oricât de exclusivistă ar fi și vă stă la dispoziție cu sfaturi în materie de hairstyling și îngrijire a părului.

Personal coafură : Elena – Experiență 10 ani !

 

MANICHIURĂ PEDICHIURĂ

Mâinile reprezintă cea mai vizibilă parte a corpului ; Îngrijirea și înfrumusețarea unghiilor a devenit în ultima vreme o cerință aproape obligatorie. Aspectul mâinilor, atât la femei cât și la bărbați reprezintă o carte de vizită.

Salon Modern Style vă oferă servicii de manichiură clasică, pedichiură clasică, manichiură cu ojă semipermanentă, pedichiură cu ojă semipermanentă, manichiură cu gel pe unghie naturală, manichiură cu gel – tipsuri, construcție gelmanichiură clasică bărbați, pedichiură clasică bărbați.

Produse utilizate : Cupio, Janet Nails , MIG Nails ,Moyra , Brillbird, Semilac, Get Nails.

Personal Manichiură-Pedichiură : Andreea & Filofteia.

Experiență 7 ani & 8 ani !