Tratamente Faciale


Detalii tratament facial:

Vă așteptăm cu drag la tratamente faciale , durata între 1h – 2h , lucrăm cu produse profesionale , dermato-cosmetice printre care:

JULIETTE ARMAND : avem serul pentru depigmentare cu Vitamina C – reduce petele și pigmentarea ; serul de regenerare și hidratare a pielii ; serul cu ceramide – pentru riduri , pentru ten obosit și deshidratat ; ser complex de Vitamina B – reduce roșeața și petele roșii , ideal pentru tenuri cu dermatită și vene păianjen ; ser cu acid hialuronic ; mască hidratantă îmbogățită cu granule de vitamine ; mască cu extract de caviar – hrănește și îmbunătățește aspectul pielii cu riduri ; mască purificatoare pentru ten predispus la acnee , uleios și piele iritată ; cremă exfoliantă cu granule de cacao și migdale ; loțiune facială care reglează aciditatea (pH-ul) pielii .

DR. KADIR :

Mască de aur din gama Matrix Care conține o concentrație mare de rodii care,  la rândul lor,  conțin o cantitate substanțială de acid elagic. Acidul elagic este un antioxidant  puternic și un fotoprotector ce previne  degradarea fibrelor de colagen din dermă, cauzată de expunerea la razele UV-B. Pe lângă acid elagic, masca mai conține shea butter, vitamina E, ulei de germen de grau, ulei de avocado și alte ingrediente active. Datorită înaltei concentrații de ingredienți activi, masca  mărește hidrația în piele, o hrănește și o luminează.

Recomandată tenului normal-uscat, uscat, sau deshidratat,  pentru o hidratare intensă și refacerea tegumentului, dar și ca tratament excelent de frumusețe , cu rezultate vizibile și imediate.

Este un tratament anti-aging și antirid, de corectare dar și de  prevenire.

Mască de argint:  este o mască activă antiaging ce conține un ulei obținut din semințe de tomate. Acest ingredient este extras din semințe ale mai multor specii de roșii italine. Extractul conține carotenoizi, licopen și acid lipoic, toți antioxidanți puternici ce luptă împotriva radicalilor liberi, protejează și calmeaza tenul. Acest extract extraordinar încurajează procesul de reparare și reabilitare a pielii. De asemeni, masca mai conține și AQUA CACTEEN, ingredient extras din cactus. Este bogat în flavonoide, polizaharide, vitamine și minerale, care asigură o mai bună hidratare a pielii, calmare și prevenirea iritaților. Masca de argint conține și vitamina E pentru efectul său puternic antioxidant. 

BABOR , GUINOT și altele .

 

 

Tratamentele faciale conțin și masaj facial !